2 hotels onderweg … en maar goed ook

Voor de kerst 2019 zijn we naar Roemenië gegaan voor een (korte) vakantie. Vooraf hadden we ons voorgenomen om 2 hotels te nemen om te zien of dat misschien voor een nog relaxtere reis zou kunnen zorgen.

Soms heb je wel eens zo’n gevoel van “we moeten een vooruit ziende blik hebben gehad”

De eerste dag hebben we een Hotel in zuid Duitsland geboekt. Na een rit van 13 uur komen we eindelijk aan in het hotel. Gelukkig kunnen we daar nog eten …

Brauereigasthof Stanglbräu
Stanglbräu OHG
Martin en Anton Miller
Dorfstrasse 11
93345 Herrnwahlthann

Dag 2 hebben we een hotel geboekt in het zuiden van Hongarije. Na wederom 13 uur achter het stuur komen we om 20:00uur aan bij het hotel. De eigenaar had ons onderweg al gebeld of we onderweg waren en of we nog iets zouden willen eten. Uiteraard hebben we dat bevestigd en konden we gelukkig nog iets eten. Ook hier een perfect hotel ..

Varga Tanya Hotel
H-6041 Kerekegyháza Kunpuszta 150
https://vargatanya.hu/

Ook op dag 3 hebben we weer ruim 13 uur in de auto mogen zitten. Nooit eerder hebben we er zo lang over gedaan om naar huis in Roemenië te gaan. Dat is een vermoeiend begin van de vakantie.

Uiteraard was het op de terugweg naar Nederland wederom behoorlijk druk en werden we geconfronteerd met de nodige ongevallen.

Geef een reactie